Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 18:20

Білівська сільська бібліотека

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Козацька держава - наша гордість і слава!
11:14
Козацька держава - наша гордість і слава!

     

    13 жовтня учні 5-8 класів Білівського НВК на чолі з вчителем української мови Бондар І. А. та вчителем математики Зубицькою Є. А. відвідали Білівську сільську бібліотеку, де прослухали святкову годину-вшанування до дня Захисника України, Покрови та українського козацтва під гаслом "Козацька держава - наша гордість і слава!". Бібліотекар Алексійчук А. Ф. та директор будинку культури Лук'янчук В. О. розпочали дійство з виконання Гімну України, як символу гідності та патріотизму, розповіли про історію виникнення свята та традиції щодо його святкування у нашій державі, привітали героїв АТО, волонтерів, загиблих воїнів - всіх тих, хто сприяє територіальній цілісності та єдності нашої держави.

                                  

     Всі присутні вшанували хвилиною мовчання та згадали поіменно тих воїнів-ізяславчан, які віддали власне життя у боротьбі з ворогом та в пам'ять про них прослухали музичну композицію "Біла тополя", як один із негласних символів подій на Сході України у виконанні Лук'янчука В. О. та вірш "На Покрову", написаний земляком, жителем с. Кіндратки, Мацюком М. В.. 

                                  

    Також свято відвідав житель нашого села, герой АТО - Чорний Валентин Андрійович, який був нагороджений грамотою.

 

     Ведучі пригадали усіх героїв-односельчан, які проявили мужність та героїзм, перебуваючи в зоні АТО. Серед них: Молявчик Віталій Васильович, Мельник Віктор Васильович, Палко Анатолій Миколайович, Дитинчук Олег Олександрович, Чорний Валентин Андрійович та Саліванчук Руслан Сергійович. Привітали героїв і учні школи, прочитавши вірші та побажання.

                                   

     Увагу відвідувачів привернула також книжкова виставка "Хвала тобі, Захиснику Вітчизни!", яка містить історичні та науково-популярні праці на тематику козацтва, УПА та художні твори, які висвітлюють події з АТО. Окрім того, бібліотекар нагадала учням та молоді про участь в обласному фотопроекті "Повертайся живим!"

                                                               

      На завершення ведучі закликали всіх присутніх не бути байдужими до сучасних політичних реалій, формувати в душі патріотичне ставлення до рідної землі та активну громадянську позицію, шанувати подвиги наших співвітчизників. Після проведеного дійства бібліотекар Алексійчук А. Ф. та директор будинку культури Лук'янчук В. О. відвідали рідних Олега Дитинчука, який на сьогодні перебуває в АТО, передали йому грамоту та найщиріші побажання повернутися живим!

                                             

Переглядів: 268 | Додав: Аня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024